Sparanghel cu sos de unt si lamaie

Va spuneam acum cateva zile ca am de gand sa testez cateva dintre sosurile Knorr pentru bucatari  – am inceput cu sosul de unt si lamaie, pe care l-am folosit pentru niste sparanghel servit alaturi de creveti trasi la tigaie.

Impresii: usor de pregatit, conform instructiunilor de pe ambalaj – in 2 minute a fost gata.  La capitolul gust, OK insa a avut nevoie de imbunatatiri.  I-am adaugat lamaie si piper negru, pana cand mi s-a parut multumitor.  As fi putut sa il servesc si cu niste pui la gratar – in cazul asta, i-ar mai fi fost de folos si cateva capere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s