Un fond de ten nou: Joviale de la Ivatherm

 Ieri, sa fi tot fost orele potrivite pentru un brunch sanatos, m-am bagat in seama cu tot cuconetul elegant al urbei si al natiunii la lansarea noului fond de ten Joviale de la Ivatherm.  Intamplatu-s-a aceasta la loc simandicos si luminos, va sa zica la Madame Pogany.

De cum am ajuns, am luat seama la frumusetile inconjuratoare.  De la distinsa gazda, Rucsandra Hurezeanu (care cred ca s-a sastisit de-acum de comparatia cu Audrey Hepburn), trecand apoi la Melania Medelanu si Daniela Nane, luminate la chip de pensulele pricepute ale make-up artistului Miki Puran, ca sa ne arate si noua ce poate si cum poate de bine Joviale.  In randurile publicului nerabdator, multe alte figuri cunoscute despre care cu siguranta veti citi in presa de specialitate si de mare tiraj policolor.

Cat despre noul fond de ten, numai de bine. In afara de laudabila sa apartenenta la o gama dermocosmetica autentic romaneasca, Joviale va sosi la noi in patru nuante cu o textura usoara, hidratanta si cu protectie solara SPF15.  Printre ingredientele de soi am remarcat uleiul de jojoba, vitamina E, provitamina B5 si pigmentii minerali.   Machiajul obtinut are un efect satinat, de lunga durata si corecteaza diferite imperfectiuni ale tenului.

Ocupata cu conversatia, plus o delicioasa limonada cu menta si un ditamai croissant-ul, nici nu am bagat de seama cum a trecut timpul si nu am facut nici macar o fotografie.  Va indrum insa catre blogul unei tinere prietene fashioniste, ca sa va lamuriti cum au stat lucrurile.

Reclame

2 responses to “Un fond de ten nou: Joviale de la Ivatherm

  1. m-ai facut curioasa si-am dat si eu un search pe net sa vaz ce e cu chestiunile astea… frumos, iar doamna respectiva e o frumusete, parol!

    • Zana Eficientei

      asa zic si eu – e frumoasa coz, iar la produsele astea ar trebuie sa ne uitam mai atenta – macar si numai pentru ca sunt fabricate cu ingrediente locale si naturale 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s