Vote for me!

Ma voi folosi de acest poster haios al lui Nathan Nelson pentru a va reaminti ca mai aveti posibilitatea sa ma votati pe gustos.ro pana pe 31 ianuarie.   Multumesc!

Oh please. Go on. Vote for me.

MyDavidCameron.com | Oh please. Go on. Vote for me..

Reclame

14 responses to “Vote for me!

 1. Un link unde sa votez ? 🙂

 2. Gata,te-am votat cu draga inima.

 3. Te-am gasit si te-am votat :*

 4. Am vrut sa-mi schimb IP-ul sa-ti mai dau inca un vot (ai luat vreo 3-4 de la mine). Cind ma uit oleaca, ce sa vad: iti lipsesc doar vreo suta de voturi sa cistigi ceva. Lasa, tu sa fii sanatoasa 🙂

  Uite un puzzle mai bine: se ia o ciocolata marcata in patratele, m pe orizontala si n pe verticala. Vrem sa rupem ciocolata in patratele mici. La orice pas putem lua o bucata si o rupem de-al lungul uneia din liniile marcate, fie vertical, fie orizontal. Este adevarat ca oricare ar fi metoda folosita, numarul de pasi este acelasi?

  • Zana Eficientei

   Catalin, cred ca nu ti-ai dat seama cu cine discuti aici 🙂 : eu as manca ciocolata aia inainte sa apuc sa o rup complet in bucatele, asa ca n-as mai apuca sa rezolv puzzle-ul. Insa logic asa pare, pentru ca nr de patratele e tot ala, indiferent de cum o rupi.

 5. Te votez si eu cu draga inima, dar unde? Cand vine vorba de chestii d-astea de tehnica, am nu doua, ci vreo patru maini stange, cel putin!

  • Zana Eficientei

   Bine ai venit, Valentina! 🙂 Ma poti vota pe gustos.ro, exista un concurs al blogurilor culinare – trebuie sa iti faci cont, sa astepti ca acesta sa-ti fie confirmat, apoi sa ma cauti in pagine Voteaza, la categoriile Feluri principale si Deserturi – sunt ultima pe lista in ordinea alfabetica, cu voia dvs.

 6. Puzzle-ul e o scuza excelenta: te intreaba cineva apropiat „iar la ciocolata, ai promis ca te abtii”, tu ii raspunzi „a, da nu mincam, rezolvam un puzzle”. Numaru de patrate e tot ala, dar poate sint variante sa facem ciocolata bucati mici cu mai putine ruperi.

 7. Mersi, Smaranda! Sunt fericita ca te-am reintalnit. Voi fi o foarte fidela cititoare a acestui site. L-am recomandat deja si altor prietene. Ma duc acum, iute, sa te votez.

 8. Gata! Am votat! Bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s