Zi de mare lene: iar am facut stir-fry de pui cu chili si ghimbir

De data asta  (fata de data ailalta), am trisat.  Cu niste sos de la pachet, care zice ca nu are conservanti si coloranti.  Procedeul e cam acelasi:

– tavalit bucatelele de pui in cornflour;

– calit in wok incins, in 2 – 3 linguri de ulei

– adaugat ceapa verde tocata cateva minute, dupa ce puiul a facut crusta frumoasa si rumena

– adaugat sos, amestecat, lasat alte cateva minute pe foc

– mancat cu orez.  Pofta buna!

6 responses to “Zi de mare lene: iar am facut stir-fry de pui cu chili si ghimbir

  1. Bun,bun!
    Te asteapta un premiu haios la mine,daca-ti face placere!
    Pa,pa!

  2. cornflour, adica tavalit pur si simplu prin malai?

    • Zana Eficientei

      cornflour nu e malai, ci amidon de porumb. la megaimage il gasesti sub numele de Maizena, e o faina fina, alba, care ingroasa rapid sosurile.

      • aha, ok, merci! de Maizena stiu! Mai triseaza astia la fondue cind se taie brinza la topit🙂

        dar eu tot ramin la ideea ca e un soi de apret🙂 Sau zeamil🙂

      • Zana Eficientei

        asa si este!🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s