Wishlist de canicula

Caldura mare, monsherelor! ‘Geaba iti faci vant cu evantaiul, ‘geaba scufunzi glezna subtire si bronzata in apa vie si rece, ‘geaba pui pe putere degraba racoritoare masinaria cea mare, de aer ventilatoare.  La nici cateva clipe dupa aceea, camesha de tine se lipeste.  Asa ca  – stii a da din brate au nu  – te arunci in apele cele albastre ale internetului si incerci cu o cumparatura virtuala sa te ostoiesti.  Tot umbland brambura, la ore imposibile, pe net, iata ce am mai gasit si ma grabesc cu voi sa impartasesc (a se nota usorul delir verbal de care dau dovada):Noir Fabergé Inspired Ring (R28)

LARGE CRYSTAL SKELETON FISH PENDANT MULTI

Close this window

  • Iar bijoux-uri, de data asta de la Pebble London, unele mai frumoase ca altele.  Poate sa va placa niste cercei etnici, din chihlimbar si argint ori un colier mai baroc, cu onyx rosu si granate. Daca nu, macar bratara asta din lemn, ca tare e frumoasa.
  • Imi permit sa va deranjez si cu niste pantofi mai extravaganti, din colectiile de toamna/iarna, poate de la Pura Lopez, care face incaltarile pentru nuntile fetzelor regale din Spania. Ori de la Gianmarco Lorenzi – o colectie spectaculoasa, cu niste tocuri imposibile (cel putin pentru mine).
  • In final, ceva mai pamantean – niste espadrile multicolore, ca sa ne aducem aminte ca, dincolo de caldurile astea insuportabile, ne mai asteapta cel putin cateva zile rezonabile de vara tarzie, cu cer senin si aer respirabil.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s