Am dat in boala quiche-urilor. Azi, al’ cu sparanghel si ciuperci.

De cand am descoperit aluatul ala gata pregatit, imi vine sa gatesc numai quiche.  Ce gasesc prin frigider, aia pun in el.  De data asta, a fost sa fie sparanghel si ciuperci.  Reteta e aceeasi ca si aici, cu urmatoarele deosebiri:

  • in loc de ardei copti, am folosit, cum ziceam, sparanghel verde si tanar (tot la megaimage, congelat, in punga de 300g) si ciuperci champignon albe – vreo 12, spalate si taiate felioare.  La sparanghel, am taiat tija in bucatele, iar varfurile le-am asezat deasupra, in chip de decor.
  • in loc de mirodenii grecesti, in amestecul de oua si smantana, am adaugat un pumn de arpagic verde tocat si niste piper negru.

De bun, o fi fost bun, dimineata – cand m-am uitat in frigider – disparuse complet. Acum, sa lasam pozele sa vorbeasca.

2 responses to “Am dat in boala quiche-urilor. Azi, al’ cu sparanghel si ciuperci.

  1. Ioy,ioy,am lipsit si am pierdut!Cind mai faci?
    Oare gasesc aluat din ala???cam unde?

    • Zana Eficientei

      Aluat din ala nu cred ca mai gasesti – cel putin deocamdata, a fost una dintre fete si … nimic! Sa speram ca mai aduc la megaimage. Din precautie, eu am luat 2 bucati si le-am pus la congelator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s