Mazare, morcovi si friganele

Nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru reteta asta. Clasica, simpla, obligatorie in mai – iunie, cand mazarea e dulce si frageda. Unt, zahar, sare si marar si esti gata. Friganelele, tot asa – lapte, ou batut cu un strop de ulei, tigaie – perfect.

Anunțuri

2 responses to “Mazare, morcovi si friganele

  1. mmmm….
    Asta e tot ce pot sa spun.
    Poate un pic de unt pe morcovi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s